Последвайте ни:
детски играчки
Актуално
31/10/2006
Bronnley прави световна премиера на колекция продукти с Българско розово масло

През месец октомври британската козметична компания Bronnley прави световна премиера на своята „Нова цветна колекция”. Продуктите са с два нови изключителни аромата: „Лале” (Tulip) и „Стрелиция” (Bird of Paradise), всеки от които включва седем продукта за тяло и лице. За основа на втория аромат експертите на Bronnley избират Българско розово масло.

Етеричното масло традиционно присъства в реномираната английска козметика, но за първи път то е основа на цяла колекция продукти. „Българското розово масло има ключово значение за получаването на богат и траен аромат. То е съставка-обединител, която позволява десетки аромати да бъдат съчетани в едно. Само розовото ни масло може така да „закръгли” отделните нотки, че те да се сливат и да бъдат усещани като един уникален аромат”, обясни експертът по етерични масла Николай Николов, директор на лаборатория „Българска роза”.

Най-популярното българско ухание е съчетано със Слива и базови нотки на Индийско пачули, Мъх и Слез мускусен. Полученият аромат и всичките седем продукти носят името на екзотичното цвете Стрелиция. В тази колекция за първи път Bronnley създават и продукт за грижа за лицето – почистващ гел. Новост са и антистрес пяната за вана и стимулиращият скраб за тяло.

Другият нов аромат – ‘”Лале”, е свежо съчетание на червени боровинки и цветни нотки на Божур, Роза, Фрезия и Виолетка.

 

Назад